İstanbul Sıhhi Tesisatçı

Wiki Article

• Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

Son yıllarda kullanımı daha çAlright yaygınlaşan klozetler ve evlerin olmazsa olmazları arasında yer alan sifonlar ile ilgili tamir ve montaj işlemleri de tesisatçının görevleri arasındadır.

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Çekmeköy Lavabo Tıkanıklık Açma

Uzun yıllar kazandığımız tecrübe ve deneyim ile birlikte geniş yelpazeye sahip cihazlarımız ile hizmetinizdeyiz

İşimizi temiz ve titizlikle yaparız müşterimiz memnun kalır USTAYI USTA YAPAN işini temiz ve düzgün yapmasıdır

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Genel olarak tesisat uygulamaları iki ana sistemden oluşmaktadır; su dağıtımı ve drenajı. Su dağıtımı ne kadar önemliyse, pis suların Sıhhi Tesisat drenaj sisteminden sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesi de çOkay önemlidir. Drenaj hattı doğru değilse tesisatta koku olacaktır.

Şile Kombi Servisi Şile Kombi Temizliği Şile Lavabo Tıkanıklık Açma Şile Petek Temizliği Şile Pimaş Tıkanıklığı Açma Şile Kırmadan Rögar Açma Şile Su kaçağı Tespit Şile Tıkalı Boru Açma Şile Tıkalı Gider Açma Şile Tuvalet Tıkanıklık Açma Tüm Bölgeler

Ataşehir Kırmadan Rögar Açma

Normally Enabled Needed cookies are Unquestionably important for the web site to operate adequately. These cookies be certain basic functionalities Reçber Tesisat and security features of the website, anonymously.

20 senelik bireysel tecrübe ile genel ve bölgesel tamirat ve yenileme,banyo ve mutfak yenileme teknik servis olarak Reçber Tesisat ise elektrik ve su tesisatı işlerinde hizmet vermekteyiz

13 yildir sihhi tesisat isini yapiyrum istanbulda severek basladigim meslegimi suan ordu’da devam ettiriyrum elimden geldiği kadar musteri memnuniyeti onceligimdir

Kartal Petek Temizliği

Usta pazar günü akşamı olmasına rağGuys telefon açtım hemen gelip işimi halletti memnun kaldım tavsiye ederim

Reçber Tesisat olarak, profesyonel ekibimiz ve present day ekipmanlarımızla dimension en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 

You happen to be using a browser that may not supported by Fb, so we've redirected you to definitely a simpler Variation to give you the ideal working experience.

Report this wiki page